dijous, de setembre 29, 2005

Internet i la Ciència

Si és que aquesta vida està plena de casulitats... només dir-vos que avui m'he llegit un article (força interessant de fet) i el nom d'un dels autors és:
W. W. Webb
...curiós no? jo diria que és un nom artístic... Per si a algú li interessa la referència:

T. Baumgart, S. T. Hess and W. W. Webb, Nature, 425, 821 (2003)

Res més... com que només hi ha comentaris de gent de física... a veure si us animeu els altres!!

4 Comments:

Blogger Joan said...

No podria ser sino jo, el pioner en els blogs impresentables i poc interessants, qui des de'l meu humil ordinador de casa i fruit de l'avorriment més profund a mitja tarda de dijous, postegés per primera vegada al gran portal científic del nostre benvolgut i benavingut colega bípede de proporcions anatòmiques fora de l'habitual ;)que es troba de viatje al descobriment de la gàl·lia, tota ocupada per gavatxos...tota? no! un pis irreductible resisteix enmig de la France...i para de comptar.

18:11

 
Anonymous Anònim said...

Per cert, Flx, ja que parles d'internet i ciència..., pots fer que el blog faci submits tipus rss o algo així? D'aquesta forma et posem en un grup de news en el thunderbird, com no, i tots contents! GNUturalment!

09:42

 
Blogger Joan said...

per cert, ja que ets a parís, q menys q posar el títol del blog en francès....

11:32

 
Blogger mendu said...

ja... però és que és el tros famós de la pel·lícula Casablanca i en l'original és en anglès... a més ja he titulat uns quants posts en francès:)

11:47

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home