dimarts, d’octubre 04, 2005

Crònica d'una nit esperada

Dissabte passat a Paris se celebrava el que anomenen la "Nuit Blanche". És una mena de marató nocturn d'activitats relacionades amb l'art contemporani. I realment n'hi havia moltíssimes de coses a fer! I el millor de tot és que tot era gratuït!!

Primer vam anar a intentar llogar unes bicis (vé, les llogaven gratuïtament), però resulta que si no portaves un xec francès per valor de 150€, doncs nanai:( molta gratuïtat i molta òstia per res! Però no vam defallir. Després vam anar al centre Pompidou, que és el museu d'art contemporani, que estava obert tota la nit. Hi vam veure una exposició que estava molt bé, però no deixava de ser un calaix de sastre amb milers de pintures del s.XX (és titulava Big Bang, que dius, molta relació no té, però vaja...). A allò de les 22.00 vam anar cap a casa a sopar una miqueta i a les 23.00 havíem quedat amb el jefe de l'Arnau per anar a fer un vol per la nuit blanche. Vam anar a treure el cap per diferents llocs, primer uns DJs brasilers que posaven musica als jardins de Les Halles (putus gavatxus!! tu creus? centenars de persones a una 'disco' a l'aire lliure... i no hi havia barra!!! és veu que com q està prohibit beure al carrer, doncs q no poden vendre alcohol tampoc!! uff, quin pal!!!)... així que com que la set apremiava, vam anar a un baretu tipus 'michael collins' (passant abans per un concert d'orgue en una esglèsia... on els organistes feien improvitzacions... vaja, una merda!) on hi tocaven uns paius que versionaven els grans èxits de la chanson française (Volums 1 i 2). Allà el Jerome (el jefe de l'Arnau) ens va convidar a unes birretes (a que mola com a jefe?? joooo, la meva no es aixi... el màxim on ha arribat és a convidar-me a un café de màquina!). Després vam decidir anar cap a Montmartre. Al arribar el Jerome ens va fer un minitour i ens va ensenyar la verduleria d'Amelie!!! és igualeta!!! amb el nom d'en Colignot i tot!!



Després vam anar al Sacre-Coeur on hi feien un concert amb... 300 guitarres elèctriques!!! sí, sí, ils sont fous!. Però vam haver de fer una cua espantosa en unes escales apretujats per tot arreu i al final el concert va ser si més no... estrany! maleïda música contemporània! :) Total, q a allò de les 4 del matí baixavem cap a la zona de prop de casa, on feien una jam session... al arribar al bar va resultar q era consumició mínima... però resulta q una birra dolenta de 25cl valia com a 7EUR!!! total, q ho vam deixar correr (abusiu!!) i vam anar a una altre pub on una pinta valia 9EUR (vé a ser igual d'abusiu, però almenys hi ha més quantitat!), i la gent estava totalment entregada a un grup de versions heaviates (amb heavy francès tb! jeje, tant finets que semblen ells!)... i vam compartir taula amb una sèrie de frikis que deu n'hi do!! (oi arnau? jeje:) total, que a quarts de set del matí ens van convencer a tornar al montmartre a veure la surtida del sol... i clar, feia nuvol i no vam veure una merda!! uff... tornavem a casa a quarts de nou del mati. Esmorzar un pain au chocolat (pas millor que els d'allà) i a dormir tot lo dia!! uff, quina son!!!

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Bé, veig que el nostre Massagran particular segueix en la seva línia d'actuació habitual: sortir de farra fins a quedar exhaust. Cal precisar-ho una mica: sortir de farra fins que tots els seus acompanyants queden exhausts, perquè ell tant fresc com una rosa. Fins i tot té temps per trobar coses absurdes, però boniques i útils (sobretot), com una botella de cava perfecta, però plana (plana com un encefalograma de l'snr --s'enten oi? :D--). Suposo que els altres haureu vist proeses similars. Jo no sé si allà dalt l'aire és més pur o què (encara que certes simptomatologies indiquen que els fets apunten en la direcció --pels físics sentit-- contraria), però aquest bonhome està fet d'un altre conglomerat o aliatge que no pas nosaltres. Si el mol animal encara deu tenir el tendó d'Aquil·les mig partit!, però això no l'aturarà, no. Aquest home destroçaria tota la mitologia grega en una sola nit.

Au, vaig a dinar, que aquí no dinem a les nou.

13:56

 
Anonymous Anònim said...

foset
Fèlix sigues més "escuet" o escriu en forma d´esquemes tio... fots un rotllo tremendos i per enterar-nos de què fas... necessitem mitja hora!!!
Vull resums de la jornada... o fes com als diaris, posa titulars i explica una mica el què... :P:P:P

21:06

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home