diumenge, d’octubre 09, 2005

Danger de Mort!

Ueeeeeei!

Dumenge tarda. Sofa de casa. Tots els músculs (no malpenseu) del cos esgotats. Dos dies de voltar per tot paguí! uff, quin cansament!! divendres al vespre ja vam començar amb el sopar d'exiliats d'ecm (el departament de la facultat de fisica) a paris. Tot i que hi va haver finalment baixes, vam ser 5 a sopar (amb una incorpració francesa inclosa!). Vam anar a un restuarant força friki, le chartier, que ens havia recomenat un profe tb del departmanet (el mayol)... però molt bé!

Dissabte va fer un dia excepcional. Fa uns dies va haver-hi un eclipsi q a catalunya el vau anomenar anul·lar... aquí no va ser tal, sino que va ser un eclipsi nuvol·lar! juer, dimecres o així va venir una mena de núvol/boira/fumguarru que va tapar el sol fins dissabte el migdia!! però llavors va sortir i em tingut un cap de setmana genial! calor i tot!! casi casi morenassus (cual conguitos) de fet:p i vam fer un guiri-tour a peu per tot paris (marais, vosges, bastille, ile st.louis, institut del mon arab, notre-dame, louvre, tulleries, champs elysées, arc del triomf -o monument al totalitarisme-, tour eiffel, estatua de la llibertat (si, si... aquest ultim tram es va fer molt llarg:p jeje, no, no es a NY, pq n'hi ha una igual pero en petit a paris tb:p)... unes fotetes:











i cap a casa a sopar!! després al vespre va arribar ma germana (hola elena!), i un tomet i cap a dormir...

diumenge tb moltes coses, però ara em fa mandra explicar-les:p ala! jeje:p

només desitjar que esteu tots molt i molt bé, i que em neu explicant com van les coses per allà on sigueu! i, sobretot, si us pregunten: "como táis?", pogeu respondre:



(dedicada al raimon;)


salut!!!

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

vas nar al "museo de la ubre?" el puticlub més famos del mon!

16:15

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home