dimarts, d’octubre 11, 2005

Soy becario FPU y tengo hambre

Una carta de queixa que acabo d'enviar a la cap de serveis de les beques FPU:
mercedes.diez@univ.mecd.es
ja que encara no hem cobrat (per variar) la mensualitat d'octubre...

Hoy estamos a 11 de octubre y ya hace 11 días que me han cobrado el alquiler del
piso. Hace ya 11 días me pasaron la factura de la targeta de crédito, con el gasto de los alimentos que adquirí el mes pasado. Hace 11 días también (de hecho unos cuantos mas) que tuve que pagar el alquiler del piso de Paris donde actualmente estoy trabajando con una beca suya (estancias breves), que evidentemente no he cobrado hasta estar ya en Paris y, por consiguiente, haber gastado un montón de dinero en viajes y pisos, del que no disponía. ¿Creen ustedes que en cualquier otro
TRABAJO del mundo alguien se pagaría de su bolsillo un viaje de trabajo? ¿O qué se piensen, que estamos de vacaciones? ¿Existe algun otro trabajo en el que el asalariado no sepa cuando va a cobrar la mensualidad?

Es patético que las becas de investigación en el estado español sean tan
cutres como son. Estoy seguro que los militares a los cuales va la mayoría
del presupuesto de I+D cobran puntualmente cada mes y no tienen ningun problema para comprar abrillantador para sus tanquecitos (porque los 20 millones de euros que tiene como presupuesto el carro de combate leopard en los presupuestos de I+D civil y militar del año 2006 creo que dan para eso y para más).

Si cuidan así a sus investigadores, acabaran consiguiendo que españa siga siendo un estado con grandes investigadores que se van al estrangero para realizar su tarea con dignidad. ¿Se han parado a pensar qué pasaría si todos los becarios del ministerio emigrasen a otros países para relizar sus trabjos de investigación?

Indignadamente,


La carta esta, com podeu veure, en castellà pq encara no ens han aprovat l'estatut:(( Us aconsellaria a tots el becaris del ministeri que fessiu coses semblants (i als no becaris també!). Cagumcony!!

ps:perdó per akets ultims dos posts, us prometo q el proper sera mes divertit, pero es q cada dia m'indigno mes!!

8 Comments:

Blogger dt said...

si, segur ens promets ke sera mes divertit pq hi tornem pr en el proper parlaras de la cope o algo pitjor :S:S

12:30

 
Anonymous Anònim said...

Si l'has enviat tal cual, estic contentíssim :D
Ai, que hauré de fer lloc al meu racó de revolucionaris, amb l'Stallman i companyia.

I, parlant en serio, et dono tota la raó i m'encanta lo de posar majuscules quan toca. Realment la gent pensa que ens rasquem els ous tot el dia i no és ben bé així.

12:32

 
Blogger mendu said...

sí,sí, l'he enviadoa tal cual... total, no sel llegiran... i q em podrien fer? treure'm la beca?? tant de bo!! surtiria a tots els diaris i podria viure del cuentu un temps:p

12:40

 
Anonymous Anònim said...

Em sap greu dirtho. Pero laltre dia a leclipse que nosaltres anomenem anular, y tu enubolat, el department de fisica (departamen o facultat, be a aquella cosa que tenim enganxat els quimics i que encara no comprenc perque coi necesitaban 3 ales noves si amb un pc de segona mai ja feian)es va dedicar a repartir ulleras de proteccio per veure aquest rarisim succes astronomic (que pa mi que sa da cada naa). Es a dir shan gastat tot el teu minsu presopost en ulleres pels guiris.

19:16

 
Anonymous Anònim said...

Molt bé filldeputaaaaaaaaaa! :D, que els donguin a tots!. Tinc ganes de veure la seva resposta pq sí que els llegeixen els mails (a mi em van contestar un parell de vegades fa temps!) ens dones permís per penjar-la al departament?????

20:32

 
Blogger mendu said...

sí, si vols penjar-la penja-la:p
per cert, avui (12 d'octubre) hem cobrat d'una punyetera vegada... volien celebrar la hispanitat els molt capullus! ara, resulta q no es pot fer efectiu fins al 14, mandangüevos!

10:13

 
Blogger mendu said...

però no diguis q l'he escrita jo, q fa vergonya:p

10:15

 
Anonymous Anònim said...

jo els vaig preguntar una cosa fa mesos i no m'han contestat...

18:04

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home