dimarts, d’octubre 25, 2005

je suis imbécile

Ueeeeei!

què tal? per aqui be!! aket cap de setmana passat van estar per aqui els pares de l'arnau (que ens van portar encara més embotit, mmmmh que bo!!!). Així dissabte al migdia vam anar a dinar amb uns amics seus que viuen aquí a Paris. Vam anar a un restuarant on ells van sovint, molt parisí! És diu la bouganville, en honor al tipus que va descobrir tahití (i la flor del mateix nom:) i molt i molt be! només dir que ens vam fotre nosequantes ampolles de vi... i a l'arribar a casa encara alguns tenien força per una altra copa!!! uaaaala!

L'endemà (amb una miqueta de ressaca, tot sigui dit) musée rodin! molt i molt xulu!! (elena, aquest el tens pendent per a la propera vegada eh!). A més està envoltat per un jardí preciós on hi ha algunes de les seves escultures més famosos, com penjemple aquesta:



després de pensar-hi una mica... em vaig cansar:p (ja ho dic jo que no es bo pensar massa estona seguida:p)

més coses:

1) la cosa continua a punt de caure... el senyor lopintan no existeix (encara ningu ha explicat l'acudit) o no vol existir. Els veïns continuen queixant-se, ara que toco el piano a hores intempestives (sí, em vai descuidar i a les 22.05 estava tocant - amb la sordina posada- i la veïna d'adalt va picar al terra...)
2) avui m'he mullat com un capullu... puta pluja! aqui q no la necessiten la tenen atotes hores, i alla q fa falta ve de cop i volta i fa mes mal que be
3) l'altre dia vai veure pel carrer un tipus molt i molt friki!! era un tiu que estava tocant un tros de cartro en forma de guitarra i fent sorolls estranys amb la boca. Al terra hi havia una altre tros de cartro ambel següent escrit: "je suis imbécile"
4) divendres vam nar a un concertillu superxulu (i gratis!) a un baretu on a mes vam menjar cous cous (juer quina nit vai passar! quina digestio mes pesada!). El grup es diu messieur melon, jeje, te gracia oi?
5) ara no se que dir...



i per a acabar, una foto d'un restuarnat tailandes-vietnamita (i ja en van 3!), homenatge als que vam nar al FISES'05 a madrid:p (veure un post-homentge anterior)

6 Comments:

Anonymous Anònim said...

uala tinc el primer comentari

17:47

 
Anonymous Anònim said...

Doncs, retornant al tema de la degeneració d'estats quàntics i de la formació de bandes, de la pèrdua de la simetria translacional completa i de les fatídiques rotacions d'Euler ja inexistents i els seus bosons de Goldstone que ningú no sap on són i ningú no sap on paren, putes parets!, retornant, de fet, a la normalitat, on per normalitat pot entendre's --perfectament-- que un paio, amb més barba que seny, canti cançons de nota a peu de pàgina del Joan Amades com qui no vol la cosa, en català clar i ben fort, en plena metròpoli de la capital estatal, el mateix home que, sense cap mena de pudor, vergonya o sentit de la pròpia consistència intel·lectual i circumstància vital, és capaç d'explicar que un analús li diu a un altre, oye, a que no sabe quá lé elanimá má feró, (pausa metòdica i rictus facial), pué..., el leó?, No! el leó no é, É el Lopintan, el Lopintan?, si jombre, ja lo dize er refrá: no é tan feró el leó comor Lopintá, retornant, com deia, a la normalitat em permeto d'assenyalar que la ofensa no és digna quan l'adversari no hi és de cos present o quan l'absència virtual és coneguda par part de qui ataca i no només se'm veta d'un possible contraatac just, metòdic i assenyat.

Com algú va dir abans que jo i com jo mateix he fet en un thread o fil oblidat que ja no mirarà ningú més que el benvolgut Massagran, "Ja sóc aquí!".

I amb la següent reflexió m'acomiado per avui: Fèlix, tan boigs aquests romans!

21:33

 
Blogger dt said...

confirmat, dp de llegir akest comentari, tot a tornat a la "normalitat"... i el ke es pitjor es que no sa dignat a posar un coment al meu bloc... (pitjor o millor depen com to miris :P:P)
respecte al senyor que tocava la guitarra, dir que hi ha un concurs internacional de guitarres daire, es a dir moure les mans com si tokessis la guitarra pr sense guitarra, si poseu "air guitar contest" al google us sortiran algunes pagines sobre el tema.
respecte a les rotacions d'Euler jo no seria tan agosarat danomenarles fatidiques i a sobre inexistents... pero be cadascu a casa seva diu el ke vol...
respecte el punt 3! comentar que si es un post-homenatge haura de ser posterior no anterior, aixi que dir post-homenatge anterior es una contradiccio...
i despres de tant de "respecte" una mica d'irreerencia: feli filldeputaaaaaaa!!!

04:16

 
Blogger mendu said...

no tinc cap altra paraula per tu, pau:
Bravo!
jaja :p

12:18

 
Anonymous Anònim said...

després de llegir lo q ha escrit el tau pau no tinc ànims de continuar dient-me friki... ni gaires ànims de tornar a mirar els comentaris no sigui cas q n'hi hagi algun de semblant :P

13:40

 
Blogger mendu said...

rousssss! avui et contesto q ahir vai nar mig de bòlid (total per acabr no fent res de bo:=) res, q sí, q esperem frisossos que vingui l'ampolla de bombay (bé, i a tu tb:p)... +q res pq ahir ens vam acabar el gin xoriguer... hip!

10:54

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home