dijous, d’octubre 27, 2005

Primer cas de grip aviària a Paris!!

els tinc per corbata!!! mire-ho el que publiquen avui...




















(merci pel mail elena)

28 Comments:

Anonymous Anònim said...

Sort que al final va vèncer el seny del Féli i no em va deixar anar al Focus d'infecció. Gràcies, GERMÀ, segurament et dec la Vida!

17:39

 
Blogger mendu said...

veus... si has de fer cas al germà pitit dona!! i si en comptes de deure'm la vida em dues... què sé jo? un val il·limitat pel fnac? :p

17:42

 
Blogger Joan said...

ja era hora que la palmés el desgraciat papissot aquest!!

22:06

 
Blogger dt said...

pau! pau! fes un comentari dels teus, vinga va!!! que son super-frikys i super-divertits! oh... ara ja entenc pq el friky-divertit sa retirat, pq no te res a fer contra tu!
vaaaaaa!!

09:28

 
Anonymous Anònim said...

Fèlix, jo no he pogut veure què publiquen, però tu cuida't, eh? És que no entenc perquè has hagut d'anar tant lluny a fer això que fas! Vès perquè no ho podries fer aquí a casa !!!!
Tu, sobretot, no parlis amb ningú estrany que no t'encomanés res. I dallò torna. No t'hi pensis i torna.

Per cert, quina enveja això del Rodin, quan vaig anar a parís no vam tenir temps...
Suposo que ho saps que en tornant voldré veure totes les fotos... (incloses les del Salgado...)?

10:05

 
Blogger mendu said...

cast!! has de baixar una mica la pagina i surtira la foto, vaaaa, q tu pots!! :p per cert, estas segura q voldras veure totes les fotos?? ja en porto mes de 300!! bé, per mio encantat!! (i ja t'he dit q no vai fer fotos a l'expo del salgado...)

pau... si, si, si, escriu!!!

11:28

 
Anonymous Anònim said...

Parlant de fotos, perquè no et mires això i les hi fotos?

12:08

 
Anonymous Anònim said...

El Tannhauser és la mateixa persona que el Tannhausen? òstia com la lieu!prou difícil és entendre que dieu que a sobre us canvieu el nom!

15:51

 
Blogger mendu said...

no, no! no penso posar les meves fotos pq les pugui veure tot kiski!! fins ki hem ribat!

15:55

 
Anonymous Anònim said...

Mendu, jo vull veure les fotos d' estrelles del cel de Paris. Quan les veuré

17:33

 
Blogger mendu said...

paciència

17:50

 
Blogger dt said...

pauciència?

07:48

 
Anonymous Anònim said...

el tannhaunsen es el tanhauser que es va equivocar XD

01:38

 
Blogger dt said...

i tannhansen? ki es? pq ja no es ni tannhausen i tannhauser...

16:40

 
Anonymous Anònim said...

Un diari local del pendès ha fet una enquesta i diu que la majoria dels vilafranquins opina que els amics del Fèlix estàn com una cabra.

19:00

 
Blogger dt said...

com quina cabra? especifica, que no es el mateix ser la cabra de la legion que ser una de les cabres de heidi.
I ja sabeu que vull dir...

03:39

 
Anonymous Anònim said...

jo no ho sé, kain... que vols dir? Potser es que a la legió se la tiren? Jo no hi veig la diferencia, eh? que el pedro havia d'aliviar les tensions despres de veure les calcetes de la heidi a cada capitol!!

11:26

 
Blogger dt said...

el pedro es tirava a la heidi i a niebla, no a les cabres aixo tothom o sap :P
FELIIIIIIIIIII vols fer el putu favor dactualitzar el putu bloc (pq es pot dir putu no? eh putu vagu!)

14:37

 
Anonymous Anònim said...

Això, Fèlix, jo que em sentia malament de no haver postejat res al teu bloG des de fa dies i em trobo que no hi ha res de nou :(

Si parleu de cabres millor parleu de les cabres lliures!

15:40

 
Blogger dt said...

a vere no confonguem cabres amb nyus, ni nyus amb ornitorrincs pq si no anem malement...
i tu pau pots continuar sentinte malament pq al meu tb feia molt ke no postejaves :p

15:50

 
Anonymous Anònim said...

si, segueixo viu:) pero tic en un congres a bonn i no ticn pas temps de fer un post nou... aixi q fins la setmana vinent haureu de viure sense el blog actualitzat... se q es dur pero crec q podreu superar-ho:p

14:30

 
Blogger dt said...

com si ens importes lo mes minim... ho fem per tu pq sabem ke tajuda a superar akell problema teu de la disfuncio erectil...

15:27

 
Anonymous Anònim said...

with no damage to your business’ budget whatsoever.

08:41

 
Anonymous Anònim said...

Ei, fèlix, que trobem a faltar les teves històries...

I a veure, anem a pams: trobo MOLT fort que posis per excusa que seràs lluny (a Bonn concretament dius) per no actualitzar el blog... Tu encara no has entès això de LA internet, oi?

18:28

 
Anonymous Anònim said...

A Los Angeles hi ha internet?, però si tenen de governador l'assassí aquell del clembuterol!

I sí, feelin', com bé apunta l'utí, que jo diria que s'ha afrancessat massa i fot accents aguts on no li toquen, encara que potser l'estic fotent fins al final i no es tracta de l'ut que jo conec sinó que és algun d'aquests desconeguts coneguts del fèlix, a bonn no hi ha internés o què?

I sí, és moooolt dur això de no tenir nous posts, i més perquè amb la càmera que tens hauràs fet de l'ordre d'un google de fotos i les pejaràs totes al teu beneit blog i se'm pejnjarà el firefox.

Per sort he trobat la solució per a tots aquells que no poguem aguantar més sense posts, durant aquest període o interval de temps tant laaarg.

D'altra banda, per tranquilitzar la concurrencia del servidor i a tota la gent que pugui mirar el blog del fèlix informaré que, a altes hores de la matinada va arribar-me un sms d'aquests des de bonn que té com a núcli l'afirmació següent: porto dos litrus d birra a la panxa i akbem de fer una jam al piano!, cosa que deixa constància escrita i radiativa que el massagran està de congrés i que, conseqüentment, hi posa totes les seves capacitats i que ho està fent tant bé o millor que al fises.

Per cert, flx, tota la tarda (de fet, des d'ahir) que estic currant per l'Au i m'acabo d'adonar que, en petita mesura, m'afecta als nervis. Sort que estic escoltant el Kenny Barron :P

Ah, per cert, una petita enveja a qui vulgui envejar-me: ahir vaig anar a veure el Chick Corea al Palau. Mmmmmmmmmmmmmm. Èxtasi ritmico-melodico-harmònic i orgasme musico-artístic. BRUTAL! No només vaig petar-me de riure quan el vaig veure sortir amb una camisa per fora els pantalons que li arribava fins als genolls, deixant intuir una bona panxa (qui sóc jo per dir coses d'aquestes, maleides Crispis), sinó també quan va començar a fotre-li hòsties a les cordes amb un martell de bataca i amb les mans mateixes, que hi havia un moment que pensaves, s'ha fet la pixa un lio?, noooo!, està sonat i prou. Després vaig poder comprovar que el Jorge Pardo utilitzava la flauta travessera com a arma d'assalt i que el Carles Benavent tocava flamenc amb el baix, com si fos una guitarra, tot solos d'acords i sorolls ben trobats. Hi havia un bataca que no voldria trobar-me'l sol en una habitació i també un percusionista que crec que va fer-se un solo amb una serra de tallar arbres. La veritat és que semblava que estiguèssin escorxant un porc, però el filldeputààà entonava i amb els altres tocant Spain la mescla d'èxtasi musical i pixada de riure va ser fascinant. Però això no és tot. Després de la pallissa del piano, van haver de fer una pausa, que jo crec que és perquè sortís un paio (va sortir, va sortir) a afinar-lo i a fer-li les priemres cures intensives. Acabada la pausa el Chick i els altres van entrar, el Corea va fer un gest com dient, m'he canviat la camisa i abans que tothom parés de riure ja hi tornaven. Va entrar una bailaora flamenca que va fotre's un solo amb els talons que no m'ha deixat dormir i al final va entrar un paio que feia mil maravelles amb un pot i un bailaor que nomé amb les palmes omplia el Palau. En resum: Genial. :P

19:12

 
Blogger dt said...

feste el teu propi blog per explicar els teus orgasmes musicals :p

19:17

 
Anonymous Anònim said...

Però tu no hauries de ser a l'avió, copón! O comprant-me un shoggi? :P
Recorda: crispetes!, ja t'ho he dit al teu blog.

19:24

 
Anonymous Anònim said...

Flx, deixa de cremar cotxes i fes algun post!

12:14

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home